БНТ или ТНТ !?

Има нещо гнило в България. Дали са политиците или обикновените граждани е трудно да се прецени обаче. Политиците защото раЗрешават раЗни абсурди, а гражданите защото само мърморят под носа си и нищо не предприемат за да ги спрат.

Новината от вчера е стресираща и страшна за българското население. Може да я прочетете тук: http://www.vsekiden.com/89928

Очаквано и все пак иЗумително! Потурчването продължава с пълна сила в обща оргия с поробителите. Интеграцията на ромите е иЗмислена дума. Ромската интеграция е маскирана циганиЗация на населението. След като не можем да търпим 10 минути новини на турски в национален ефир ще гледаме цял канал на турски, цигански и евреиски. Хвала БНТ! Защо обаче не смените името на ТНТ ?! Ще приляга идеално на инициативата ви да зарадвате раЗличните етнически групи в България.

Еничарството е в сила и днес и никой не може да спре тоЗи ужас. Дори Бойко Борисов, който през 2009-та година подкрепи референдума на „Атака” за свалянето на новините на турски еЗик от ефир, но в последствие оттегли подкрепата си, защото турския министър-председател му каЗа, че това са потъпкване на човешки права. Явно нямаме думата в собствената си родина. Нямаме и права. Видно е, че нарежданията идат от друго място. Някой управлява страната ни беЗ да има нищо общо с нея. Това, съгласете се с мен, е повече от беЗумие. И беЗумие страшно дори, защото си представям България след 10-20 години – циганите са повече от българите, шалварите и фереджетата са доминиращи сред облеклата, а синагогите и джамиите са повече от християнските църкви. Ужасът е преголям и ми се иска да повърна!