Вече сме на 3

beerday

Ето, че пораснахме с още една година и вече сме на цели три (поздравления и подаръци приемаме само лично ;))!
През тази изминала година въпреки кризата, която колкото и да обещаваха, че ще свърши, не само не отшумя, а дори повече се задълбочи, ние продължихме да ви поднасяме своите текстове – все пак това е наш приоритет.
Основният ни “проблем” е, че не скучаем и не губим духа и духовитостта си. Затова и през тази година ще застанем твърдо зад позицията си на анализатори на глупостта и ще продължим да цапотим с мастило върху листата, т.е с мишката и клавиатурата върху word-овия документ нови текстове, с които да накараме шпагите на общественото мнение да звъннат в спор.
Защото това сме ние и не сме случайни! Притежаваме оригиналност на мисленето, краен индивидуализъм, своеобразие и дори ексцентризъм.
На 19 април се раздават наградите “Пулицър”. На 20 април е роден Хитлер, избухнало е Априлското въстание, а Христо Проданов е изкачил връх Еверест. На 23 април се чества международният ден на книгата и авторското право. Да стартираме блога си на 21-ви април, т.е. точно между тези паметни за историята дати, не е случайно. Мисля, че сме докоснати от Съдбата!
Ето защо, продължаваме напред, тъй като силно вярваме, че добрите, качествените неща не трябва да се премълчават, а да се казват или пишат – кой както и където може. Това е то – фрийдъм ъф спийч!
Happy Beerday, благодарим и наздраве!