Всички ура за Човека Праз !

Снощи докато с близки приятели играехме пословичната игра “Генерал” на Jim Beam, макар да пиехме ракия, бяхме пуснали НоваТВ. Започна шоуто “Горещо” с Венета Райкова, където гост беше последният спечелил Българската Евровизия – Красимир Аврамов, наричащ себе си “Човека Глас”. Въпреки, че той нагло твърди, че така му казвали “колегите” и “почитателите”, абсолютно съм сигурен, че той си е единственият си почитател. Затова повече му подхожда “Човека Праз”.

Аз не съм музикален специалист и в никой случай не мога да претендирам, че мнението ми е миродавно, но смятам, че този човек не може да уцели на живо 2 тона правилни един до друг, дори някой да го стисне за топките. Въобще не искам да навлизам в бозата, наречена Евровизия, просто е безсмислено.

Та тоя “хубавец” седеше там при Венета Райкова и с цялата си помпозност и простотия обясняваше как бил ходел по концерти и как неговите “колеги” го поздравявали “разплакани”… Позволете ми да повърна ! Не съществува по явен признак, че лъжеш и че сам знаеш, че не струваш, от това да се хвалиш сам така селяндурски. Имаше една приказка: “Умре циганката, която те хвалеше, та сега започна сам”. 

За съжаление забелязвам някаква тенденция на такива самовлюбени тъпанари в публичното ни пространство. Първо тоя прът, после “ентелигентната” Мис България. Все хора, който срещат МАСОВО неодобрение, но за да запазят някакво тъпо самочувствие, продължават да се само-хвалят и да претендират, че всички грешат, само те прозират истината.

Аман от изроди !

1 thought on “Всички ура за Човека Праз !

  1. Ооо… Тази тема е абсолютно на място! Винаги е полезно да покажем каква голяма цифра хора живеят в помпозна реалност, чедо на тяхното въображение, липса на одобрение и простота на съществото им. Всеки живее в своя реалност, но паралелно с това пребивава и във всеобщата действителност. Но тези “хора на народа” буквално живеят в заблуда! И е хубаво, когато виждам, че не съм единствената, която забелязва това =)
    Може би, ако повече хора го виждат, някой ден този факт ще бъде смятан за мит?…
    …Неее, това също е една утопия… =)