Върнете си ни ЛАМАРИНАТА!

ЛАМАРИНАТА, майна! Това беше нашата Ламарина! Ламарината на КАПАНИТЕ!

Сега ни я отряЗаха! ПРЕДИЗБОРНО! Ето какво остана от нея…

Мълвата гласи, че жена снимала с телефона си как някой пикаел на ламарината и иЗпратила клипчето в някаква телевиЗия с нечестивото намерение да се направи провокация. ПРЕДИЗБОРНО!
Хора пикаели в центъра на Монтана… iСектира, бе!
Престъпниците са на свобода, политиците правят каквото си поискат, най-бедната страна в ЕС сме, закъсали сме го откъм футбол и оше какво ли не, а вие ще се захванете за едно нищо и никакво пикаене…
Както и да е.
Всички ние, хората от КАПАНИТЕ, пикаехме на таЗи ламарина – години наред. И никога не сме се срамували от това…
Сега ламарината я няма. ОтряЗали я с флекс – ПРЕДИЗБОРНО.
А ние не се интересуваме от политика. Ние само искаме да си ни върнат ламарината, за да пикаеме на нея.
И като се сетя колко и какви хора са се облекчавали там. А то не може да седнеш на КАПАНИТЕ, да иЗпиеш 5-6 бири и да не иде да се иЗпикаеш 2-3 пъти (примерно). Или пък да се раЗхождаш и ти си допикае. В центъра на града може да пикаеш беЗплатно само на Ламарината! В заведенията искат пари (ше им се не знае и капиталистите!).
От ученик пикая на таЗи Ламарина! аЗ, мои приятели и поЗнати, млади и стари – всякакви. Толкова години на никого не пречеше това място, но ето че една политическа битка ни я отне…
Може ли такива плитки игри, бе хора?! Върнете си ни Ламарината. Дотам ли я докарахме, че да ни отнемате и удоволствието от пикаенето?!

1 thought on “Върнете си ни ЛАМАРИНАТА!

  1. Pingback: 20!! - Клуб Тъпак