Дай си ми куклите, те си ти камиончето

От известно време в прокаженото медийно пространство циркулира една много “наболяла” тема, а именно прословутият скандал между Дянков и Първанов.

Е, позволете ми да повърна !

Аз съм човек, който обича да гледа новини. По бТВ, по НоваТВ, по БНТ, абе навсякъде. Интересно ми е просто. Може да ме наречете мазохист, но такъв съм си. От една седмица обаче, за пореден път новините в нашата мила татковина започват да ме дразнят. ПИСНА ми да слушам за детинският “скандал” между Дянков и Президента !

Ужким са големи и зрели мъже. Ужким имат някакво достойнство. Ужким са уважавани политици. Уя ми Янко !

Как може да се карат като абсолютни тийнейджъри ? “Абе ти защо си казал на Спаска, че съм се целувал с Генка ?”.  Подобен “скандал” е подобаващ за малоумни фолк певици, разигран в някое глупаво списание от ранга на “Хай Клуб” или “Story”. Сякаш гледам как Ивана казала на Камелия, че е виско платена курва, само че ролята на Ивана е играе от Дянков, а на Камелия – от Първанов. И целия тоя сеир се разиграва не в малоумното списание, а по националната ни телевизия ! Е, айде моля ви се !

Отгоре на всичко, остави че ни губят времето с простотията си, а и губят и парите на дънакоплатците, за да си разиграват смешният спектакъл. Ще си уреждат официална среща, моля ви се. И ще има и стенограма. Нали се сещате колко хиляди левове от моя и от вашият джоб са отишли на кино, само за да може Първанов да пита Дянков: “Абе баце, ти що говориш по мой адрес така ?”.

Не можа ли да му звъннеш по телефона, бе ? И той ти е безплатен, нали е служебен !

Да не забравяме, че сега пък Дянков бил толкова обиден, че Първанов се бил обидил, че прокарва идеята за импийчмънт. Е, не ! Толкова сте жалки и тъпи, че ми иде да си бръкна в окото, само за да може болката да ме отдалечи от мисълта за вас. Така сме цъфнали и вързали в България всичките, че точно от това имаме нужда в момента. От импийчмънт.

Браво. Евала. Малоумници !

Моят апел към Първанов би бил: Ако няма какво да криеш, няма какво да доказваш. Не скачай като ободена мома.

Към Дянков пък би бил: Аман от сочене с пръст в тая държава. Ако имаш доказателства, занеси ги в НСБОП, не плямпай като фолк певица в шоуто на Иван и Андрей.

Благодаря за вниманието !

1 thought on “Дай си ми куклите, те си ти камиончето

  1. Нападките пред медийте са чудесен маскарад, който умело прикрива задкулисните игри и на двамата. Кой е по-черен от дявола за сега е трудно да се каже. Факт е, че Дянков бе посрещнат като месия. Хората, които повярваха в него сега като че ли не са много сигурни …
    Първанов от своя страна е повече от хитър играч (за себе си) и прекрасна пионка (за “другите”). Но от както се раЗбра, че е агент Гоце, вече е бита карта.
    Интересното е, че на агентурниците не винаги се е гледало с лошо око. Пример: Георги Коритаров – любопитството към неговата персона не секна; хората просто почнаха да го “надблюдават”, но само толкова.
    И ако театърът “Борисов & Трифонов” в с цел вдигане на рейтинг, то от своя страна “Дянков & Първанов” е обратното.
    Жалкото в цялата история е, че светът гледа …