Честит 3-ти март, БЪЛГАРИ !

BULGARIA
Снимка и ретуш: Cveti

Днес честваме Освобождението на България от турско робство. За мен лично 3-ти март не е никакъв повод за тържества, тъй като остава спорен въпроса доколко сме се освободили.

Аз смятам, че никога не сме били освобождавани. Турско присъствие винаги е имало в България и то под такава форма, която можем да характеризираме само с думите „робство и тиранство”.

Най напред да дефинираме понятието „свобода”. Поглеждам в тълковния речник. Там пише: свобода  – отсъствия на ограничения, възможност за човек или друго същество да проявява волята си.

Точно преди 130 години българинът е получил свободата си на хартия. Физически всеки е бил свободен да действа и мисли както му е угодно.

Но така изглежда само. Истината е друга. Ние никога не сме били свободни нито в действия, нито е мисли. Ние сме употребени отново. Не, не. Ние сме употребявани през цялото това време – от деня на падане под турско робство до ден днешен.

Онова физическо изнасилване на българина от преди 150-200 години днес е психическо. Издевателството над нас с полови органи е заменено с музикално такова. Турците ни изнасилват с музиката си. С чалгата си.

Ритмичните гюбеци на чалгата идат точно от там – от Ориента, от Османската Империя. Какво излиза? Излиза, че продължаваме да се забавляваме в общата оргия с поробителите ни.

Никой ли не раЗбира, че тоЗи системен тормоЗ е умишлен? С цел, програмиран? Никой ли ?!
Чалга-атаката е по-силна и по-страшна система и от комунистическата.
На втората са присъщи промиването на моЗъците и общата убеденост, че всички сме добре и равни.
Както комуниЗмът беше навсякъде навремето, така сега и чалгата. Тя е обхванала като октопод де що има около нас.
Тя е в политиката, в телевиЗията, в киното, в спорта … И докато в годините след прехода всички ние бяхме застрашени от чалгата, то сега всички ние сме зараЗени. Няма лек за таЗи болест.
ПредиЗборните кампании са свърЗани с чалгата. Ръка за ръка. Медийте са свърЗани с чалгата. Сега и откриването на магаЗините се свърЗа с чалгата.

Насам народе:
ПРОМОЦИЯ !!! 32” плаЗма + циците на чалга певица за 799.98 лв.

Няма как, ти гледаш таЗи иЗкуствена гръд и като малоумен тичаш да купуваш.
На другата страна друга певица реламира моторно масло. И тя, в тон с предната, облива силиконовите си цици с маслото. Ти пък обливаш Земята с нещастната си плюнка, като я гледаш и мечтаеш за нея,  и пак тичаш да купуваш.
Не не може да си чак пък толкова тъп ! Или пък може?
На времето партията беше така програмирана, че на най-добрият работник се даваше награда. Значка “Ударник”, часовник “Ракета” и грамота със собствения му лик, закачена на селската хлебарница. Щото нали знаете – при бай ти ЛаЗар има най-голям млекодобив.
А на бай ЛаЗар му става така драго, така мило, за дето са го наградили, за дето големите са видели труда на него, дребния човек, че започва да работи още по-усърдно. Вече пряко сили.
Сега партията не дава значки и почивки в Киев и Житомир, но пък порното е раЗрешено дори в 12:00 по обед. По българските муЗикални чалга-телевиЗии.

Който каже думата „педераст нещастен” по телевизията ще бъде глобен от СЕМ.

Която певица си покаже циците по телевизията ще бъде похвалена.
Бай ЛаЗар можеше да види колко е часът на “Ракетата” преди. Днес можеш да видиш голото тяло на 19 годишна певица преЗ кърпата, с която се е омотала. Уж.
И ако партията полЗвуваше неудушевени предмети навремето за да настърви за работа обикновения работник, т.е. да откупи пролетарския му труд с часовници и грамоти, то сега се полЗвуват съвсем живи хора – певици. Гледаш ги до полуда, до припадък, до иЗстъпления. След това като в транс започваш да работиш за партията, а пред очите ти само голи тела и цици, много цици.
Тая порочна система на промиване на моЗъци няма край. Това е муЗикалният СПИН. Завинаги болен. ДиагноЗа: чалга !!!
Както сме тръгнали, скоро ще я докараме до там, че за първият учебен ден малките първолаци няма да слушат химна на България, а песните на чалга певиците. Всъщност чалгацията на народа  започна с новините на турски език. Сега в южна България искат и учебниците да са на турски език. ОнЗи ден, на 1-ви март (истинският български праЗник) нечестиви търговци продаваха мартеници с лика на актьорите от турския сериал „Перла”! Това е повече от пошлост и иЗдевателство над българкото…

Цицерон е казал:

„Ние сме истински свободни тогава, когато сме запазили способността си да разсъждаваме самостоятелно, когато необходимостта не ни принуждава да защитаваме натрапени и в известен смисъл предписани ни мнения.”

Сега се замислете над това, което написах по-горе и преценете: свободни ли сме ?

5 thoughts on “Честит 3-ти март, БЪЛГАРИ !

  1. В Родопите има няколко села, в които навсякъде има турски знамена.
    А ако такива лекции се четяха в университетите, поне веднъж – два пъти седмично и ако този прокълнат български народ спре да робува и се осмели да помисли САМ!, то искрицата надежда пак ще блесне =)
    Но… колкото повече живея, токова повече това ми заприличва на утопия…

  2. Има села в южна България, където е наложително да понаЗнайваш турски еЗик за да може да паЗаруваш от хранителните магаЗини. Ужасът е ПРЕголем.

  3. ЕЕЕЕ, направо ме потресе това, че се продават мартеници с лика на тия долни, мазни турци… Това е подигравка към родината, нашата майка България, обидно е и е смешно на какво е способен човек за пари, хА! За това ли са се борили Левски и Ботев… да се продават мартенички с разни турски курви… И по всяка телевизия турски сериали, новини, песни на турски език, защо пък точно на турски ?! Къде отиде достойнството на българина? Нима забравиха хората за ужаса, който турците причиниха на нашите предци? Наистина тези неща не са за пренебрегване и няма как да свикна с мисълта, че по националните ни програми можеш постоянно да гледаш турци… СРАМОТА!!! Това си е грехота.. Много се излагаме.. Тия нещастници са избивали по особено жестоки начини българските чеда, а ние сега им пляскаме на силиконените курви и им пълним гушите с пари.. Колко противно звучи… А още по-противно изглежда.. Нямат ли очи хората, нямат ли сърца.. ? Къде отиде българският дух.. ? Дали пък не си е заминал заедно с Ботев, Левски и останалите герой!? А относно учебниците на турски….. ако искат и историята да пренапишем.. сигурно вече в читанките и букварите на малките хлапета пише, че сме ” мирни съседи “.. Абе, на какво учат децата днес в училище ?! Някой разказвал ли им е за живота ” под турско робство ” .. Много може да се каже по тази тема! Но приказките не са толкова важни.. когато налице са тези престъпни за мен деяния.. Престъпление е човек да си купи мартеница, като споменатата.. Турците не само, че ни ” ебаха ” едно време, но сега, сега ни ебават майките направо… Те буквално влизат под кожата на нехаещите българи и пускат корени в мозъците им… Едно време с оръжия, сега с психо атаки..! Не е хубава тая работа.. ! ВОНИ !!!!

  4. Pingback: “Турция ке падне” - Клуб Тъпак

  5. Pingback: Да живее България! - Клуб Тъпак