Happy Beerday, KlubTupak!

Точно преди една година бяхме толкова претрупани с лични и служебни ангажименти, че не остана време да отпразнуваме новия първи рожден ден на блога ни и с това да дадем старт на т. нар. la vita nuova.
С ръка на сърцето признавам, че днес все още изпитваме неудобство от постъпката си, тъй като не намерихме мъничко време да отбележим тоя така паметен за нас ден.
През годините блогът ни претърпя куп метаморфози: започнахме с хостманията – сменихме hit.bg с .tk, докато накрая се установим на .com. Веднъж дори си счупих HDD-то, на който бяха всички текстове, снимков материал и идеи за блога. Ядосвахме се, че трудно ни разбираха, но пък се гордеехме, че карахме нещата все пак да се движат. В един момент обаче ни писна; махнахме с ръка на всичко и се отказахме…
Но точно преди две години стартирахме отново. На 21 април 2009 честта да напиша първите изречения на новия ни стар блог се падна на мен. И написах кои сме ние. Случайно или не текстове започнахме да публикуваме 2 дни след това – точно на международният ден на книгата и авторското право. На тоя ден традицията повелява хората да си подаряват книги. Ние, които винаги сме държали да се отличаваме от другите с оригинални идеи, ви подарихме уебблог.
Минахме периода на докосване, пипане и усещане – онова, което отърва на едногодишните бебета. Вече сме запознати със света около нас и дори се опитваме да анализираме нещата – кое е добро и кое не. Твърдо вярвайки на максимата, че човек се учи докато е жив, ние няма да спрем дотук, а продължаваме напред в търсене на отговорите на куп въпроси, които ни тормозят.

Ето по този начин пораснахме и продължаваме да растем!
Happy Beerday, KlubTupak!

1 thought on “Happy Beerday, KlubTupak!

  1. Pingback: Вече сме на 3 - Клуб Тъпак