Littera Scripta Manet

Така!
Отсега нататък въЗнамерявам да не съм с крайно социално мнение, да не роптая срещу правителство, министри и депутати; да съм добър с околните, да слушам, да не давам поводи да бъда мраЗен, да харесвам хората около мен, да не бъда егоист, да не съм лицемер, да не ми минава и преЗ ум да се държа асоциално, да не пия, да не пуша цигари, да не пуша трева, да не търся повод за подигравка при всяко фриволно действие от страна на луЗърите, да не правя латентни или директни намеци за секс на момичета, които няма да ми пуснат и прочее.
ВъЗнамерявам също така да спра да пиша за лошата страна, в която живея. България не е венеричен гранулом. България е най-прекрасната държава с света, с най-прекрасните управляващи. Изобщо всичко в България е пре-прекрасно.
Това е!

Всъщност всичко дотук не е нито мой сън, нито кошмар, нито халюцинация; просто всичко бе една долна лъжа.
Няма как – тренирам за 1-ви април :”))
От тогава насетне не само ще пиша против всичко тъпо и нелепо, но ще съм още по агресивен и краен в иЗкаЗа си. И не защото имам цел. О, не! Просто ми харесва, когато има интрига и смут в противниковия отбор. Така е и така трябва да бъде. Тия неща трябва да се каЗват и да се пишат – кой където и както може.
Кой краде пари, кой се чука за пари, кой продава децата си за пари, кой подарява    пролетарския си труд за БЕЗ пари …
Това е моето време и смятам да го полЗувам както намеря за добре. Свободен съм да го направя.
Фрийдъм ъф спийч!
Все пак написаното остава.

1 thought on “Littera Scripta Manet

  1. Pingback: 100-те - Клуб Тъпак