Reality Bulgaria

От доста време искам да напиша нещо по въпроса, но все бях зает или просто не ми се занимаваше. Евала на Дени, че редовно разширява блога, докато аз и Дарк-а нищо не правим.

Но дойде момента да кажа и аз нещо типично в наш стил – “Е ПИСНА МИ ДА МУ ЕБА МАМАТА !”. Аз съм голям любител на малкият екран и обичам да гледам телевизия, дори само да върви на заден фон докато играя World of Warcraft. ПИСНА ми всяка шибана телевизия да върти минимум по 5 малоумни предавания от стил “Reality”. Всякакви простотии от рода на “Dancing Stars”, “Цената на истината”, “Надхитри блондинка” и други, ме карат да повръщам много сериозно. Тия хора не мислят за моето здраве. Почвам да се дехидратирам, ебати !

Още по страшното за мен е елементарният факт, че хората, които създават тия предавания никак дори не са глупави. Някой приятели все задават малоумният въпрос: “Кой подяволите ги гледа тия бози ?”, ами отговора е елементарен – МНОГО ХОРА. Продуцентите на тия предавания далеч не ги създават само заради дълбокото желание да се гаврят с моя хранителен тракт. Напротив ! Те много добре знаят каква аудитория имат и колко пари получават от нея. Та мисълта ми е, че стряскащата действителност не е в това, че има такива предавания, а че те биват поощрявани от публиката, като биват гледани.

Все повече започвам да се съмнявам в нивото на интелигентност на широката публика и на хората като цяло. Но като се замисля, явно нещо не е наред с мен. Не може всички да харесват нещо толкова силно, а само аз (и няколко други разбира се) да се бунтувам срещу него. Признавам с ръка на сърцето, че отначалото беше интересно. Но организма ми има лимит на посредственост, които може да понесе.

Силно се надявам тази ера на “Reality Bulgaria” много скоро да свърши, иначе ще трябва или да откажа гледането на телевизия напълно или да взимам някакви силни медикаменти против гадене или може би наркотици.

2 thoughts on “Reality Bulgaria

  1. Не, Тошко, към наркотиците не посявай приятелю. Не си струва …
    Сред обществения шлак преобладава мнението, че “видиш ли ти” тия предавания са “ехеее къде къде по-добри от останалите”. Там има простотия, иЗлагация и срам, т.е. все неща, които съпътстват нещата от елементарния живот на чалгариЗирания българин. Или циганин. Или турчин. Вече не мога да преценя кой кой е в тая проклета държава.
    И жалко…

  2. Споделям мнението и съм съгласен напълно.
    Лично аз съм също ужасно против Reality предаванията – не съм съгласен с идеята им! Именно защото Reality ефект(или там какво е било) е постигнат ужасно изкуствено и на моменти дразнещо тъпо!За мен воайорството е издигнато в култ в тези пошли предавания и изобщо нямам намерение да губя ценни минути.

    Поздравления за Todorov! Не си сам в бунта!;)