soniНЕsphiri в Bulgaria 2011

Когато Balkan Entertainment Company обявиха мястото и цените на таЗгодишният Sonisphere Festival в България, с колцина мои приятели прогноЗирахме, че 2012 вече няма да го има тоя фестивал у нас.
Нещата обаче се провалиха още таЗи година. ОкаЗа се, че Slipknot са отменили участието си в България и на официалната си страница са потвърдили концерт в Берлин на същата дата. Някъде от нищото иЗникна и слуха, че Alice Cooper иЗобщо не е потвърждавал за участие в България. В крайна сметка от цялата работа така замириса на раЗвалено, че нищо не иЗлеЗе, а хилядите фенове на метъл муЗиката у нас ще останат крайно раЗочаровани от куцата работа на органиЗаторите.
Защо се стигна до тук обаче?

МЯСТОТО:
Хиподрума в Банкя, майна! Ти представяш ли си?! Ще дойдеш от някъде в София и от там ще търсиш транспорти да иЗлеЗеш иЗвън София, за да идеш някъде на полето. Glastonbury Festival пасти да яде!

ЦЕНИТЕ:
Терен: 90 лв

Седящи – между 120 – 150 лв
Фен зона: 150 лв
Къмпинг билет: 20 лв (за палатка, каравана или кемпер)
В къмпинга ще има вода и електричество.
Паркинг билет: 10 лв

Факин’ Хел!!! Миналага година дадох 120 лв. за фронтстейдж и гледах Metallica, Megadeth, Slayer и Anthrax. Тая трябва да дам 150 за някакъв старец, банда гимнаЗиални металистчета и симфоничен оркестър. Аре нема нужда!

И ТАКА:
При положение, че финансовата криЗа ни е хванала за гърлата, не знам кое точно не раЗбраха от Balkan. Само за информация: когато обявиха новината, че Amon Amarth идват в България на 18 ноември, за един ден се иЗкупиха всичките промоционални билети. Ама бяха на цена от 36 лв. За Sonisphere към момента са продадени едва около 3000.
Е да ме иЗвинявате, Balkan, ама и аЗ да бях на мястото на Slipknot, и аЗ бих ви откаЗал …

One thought on “soniНЕsphiri в Bulgaria 2011